Terma dan Syarat

Cara Pembelian

(Untuk mendapatkan feedback yang cepat,sila hubungi/SMS/Whatssup ke No 012-6424078)

1.Sila klik button BUY NOW yang tertera atau isi borang tempahan dan buat pembayaran ke akaun Maybank, RHB, CIMB
2.Pembayaran perlu dibuat dalam masa 24jam -48jam daripada tarikh tempahan.
3.Tempahan terbatal jika anda tidak membuat bayaran dalam masa tersebut.Anda perlu membuat tempahan sekali jika masih berminat untuk membeli.
4.Jumlah bayaran hendaklah mengikut jumlah yang ditetapkan.
5.Jika anda membayar lebih daripada harga yang ditetapkan,kami akan refund duit anda dengan cara transfer melalui bank Maybank.
 6.Pastikan anda mengemukakan bukti bayaran kepada kami dengan menghantar email ke nazeerahboutique@gmail.com.Jika ada unsur-unsur penipuan,kami berhak untuk membuat laporan kepada pihak yang berkuasa.

Kualiti
1.Produk yang dijual adalah dijamin kualitinya.Kami akan cek kualitinya terlebih dahulu sebelum dijual.

Penghantaran
1.Kami menggunakan Pos Laju untuk mengepos tempahan anda. Terms  COD(Cash of Delivery) boleh diambil di area lembah Klang Shj (Shah Alam,Subang, Bandar Saujana Putra, Putra Height)
2.Harga yang yang tertera adalah tidak termasuk kos postage.
3.Pastikan anda memberikan detail nama,alamat yang lengkap,nombor telefon yang mudah dihubungi bagi memastikan parcel yang dipos selamat sampai ke lokasi anda.

Jaminan
1.Pihak kami bersedia memulangkan wang atau menukar dengan produk yang sama sekiranya terdapat kerosakan pada tempahan anda.
2.Anda diberi masa sehari untuk memaklumkan kepada kami.Jika tiada feedback dalam masa tersebut,tempahan anda dianggap tiada masalah.Jika ada aduan selepas waktu tersebut,aduan tersebut tidak akan dilayan.